• +31 30 7440722
  • astrid@marketingonly.nl

Events

Marketing-Only-events-1576x475

Een succesvol evenement organiseren vereist de nodige kennis en ervaring. Wij helpen u met een creatief concept en de organisatie  van uw events. Wij zorgen dat uw boodschap wordt overgebracht en dat er een positieve indruk achterblijft bij uw klanten, relaties en personeel.

Events-beurzen-300x200

Beurzen

Haal optimaal rendement uit uw beursdeelname. Naast de complete organisatie van uw beursdeelname zorgen wij voor een creatief beursconcept en crossmediale aanpak om uw beursdeelname kracht bij te zetten. Ook in de opvolging kunnen wij u ondersteunen.

Events-seminar-300x200

Seminar

Een kwalitatief goed seminar organiseren vereist de nodig kennis. U kan al snel voor een organisatorische en creatieve uitdaging staan. Wij helpen u met een professionele organisatie van uw event… van A tot Z.

Klant & relatie events

Een klant of relatie event is een uitstekende manier om uw relatie met hen te versterken. Een juiste invulling van de dag leidt tot een goede indruk en verbondenheid met uw bedrijf. Wij zorgen voor een creatief concept, van idee tot realisatie, van communicatie tot evaluatie.

Events-personeelsfeest-300x200

Personeelsfeest

Heeft u iets te vieren met uw personeel? Of het nu een jubileum, kerstfeest of jaarlijkse bedrijfsuitje is. Maak er een onvergetelijk feest van. Elk feest is maatwerk, geheel verzorgd zodat iedereen er optimaal van kan genieten.

Kick-off events

De lancering van een nieuw product, een nieuw jaar, het bekend maken van de bedrijfs- of verkoopdoelstellingen. Met een kick-off event maakt u impact. Inspiratie en motivatie staan daarbij centraal. De zorg voor een creatief concept en de organisatie van A tot Z kunt u gerust aan ons overlaten.

Teambuilding

Een goede samenwerking binnen een team of bedrijf is cruciaal voor het behalen van de doelstellingen. Op basis van uw wensen en doelstellingen stellen wij een inspirerend en verrassend teambuilding programma samen.

Plan direct een afspraak in onze digitale agenda

Contact

Heeft u een vraag, of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Vul dan uw gegevens in en wij bellen u dezelfde dag nog terug.


* Verplicht veld


MarketingOnly-Marketing-button
MarketingOnly-Communicatie-button
MarketingOnly-Events-button
MarketingOnly-Seo-online-button
Bel: 030 - 7440722

Heeft u iets te vieren of te organiseren? Bel ons...wij denken graag met u mee!

Zullen we kennis maken?

MarketingOnly is breed inzetbaar. Onder het genot van een kopje koffie bespreek ik graag hoe ik kan helpen met het realiseren van uw doelstellingen.