• +31 30 7440722
  • astrid@marketingonly.nl

Uw externe marketingafdeling

Herkent u dit?

U doet de marketing/communicatie erbij naast uw huidige functie, maar heeft geen tijd om dit echt goed te doen. Of u denkt geld te besparen door het in eigen beheer te doen. Met als resultaat dat u zich niet meer bezig kan houden met uw core business. Is de kennis echt in huis, of beperkt u zich tot wat u weet. Er zijn tegenwoordig veel tools beschikbaar, maar hoe zet je ze zo optimaal mogelijk in? Het succesvol opstellen en uitvoeren van het marketing-/communicatieplan is vakwerk. U laat uw verbouwing thuis toch ook door een vakman doen?

Veelal besteden bedrijven de IT-afdeling, administratie of HR-afdeling uit aan een extern bedrijf. Maar waarom zou u dat met uw marketingafdeling niet doen? Flexibel, professioneel en breed inzetbaar, of als verlengstuk van uw huidige marketingafdeling.

Juist het inzetten van een professional levert u al winst op, door een optimale inzet van de marketingmiddelen en de adviezen om een beter rendement te halen.

De oplossing

MarketingOnly richt zich op MKB bedrijven die behoefte hebben aan ondersteuning op het marketingvlak. Als externe marketingafdeling kan MarketingOnly zowel strategisch als operationeel ingezet kan worden. Tijdelijk, op projectbasis of voor langere termijn.

Ik ben ervan overtuigd dat een professionele marketingaanpak zal leiden tot meer tevreden klanten en een hogere ROI. Zo kunt u zich bezig houden met uw core business en kunt u erop vertrouwen dat uw marketing in professionele handen is.

Volg ons op FB

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Code: 104
Please refer to our Error Message Reference.

Projecten

Heb ik uw interesse gewerkt? Laten we een afspraak maken.

Flexibel

Heeft u een tijdelijk project of voor een vast aantal uren een professional nodig? Uw externe marketingafdeling is heel flexibel en voor het gewenste aantal uren/projecten in te zetten. U zit nergens aan vast en heeft altijd een professional binnen handbereik. En groeit uw bedrijf, dan groeit uw marketingafdeling me u mee.

Kennis en ervaring

Door het doen van verschillende projecten is mijn ervaring heel divers en heb ik een zeer brede achtergrond op marketingvlak. Ik hou mijn kennis op peil en laat mij inspireren door vakgenoten. Met een goede samenwerking met partners heeft MarktingOnly altijd een deskundige oplossing.

Professioneel

In veel bedrijven wordt de marketing/communicatie door een medewerker erbij gedaan, of door de directeur zelf. Maar is de kennis wel echt in huis? Een professionele aanpak gaat u meer ROI, maar ook meer klanten opleveren. En u heeft zelf meer tijd om u bezig te houden met uw core business.

Kostenbesparend

Omdat u de externe marketingafdeling alleen inzet wanneer het nodig is, bespaart u op personeelskosten. Personeel in loondienst is vaak tijdrovend, met het risico dat de medewerker (langdurig) ziek wordt of niet meer gemotiveerd is. Door uw marketing uit te besteden levert het u een verbeterde efficiency op, én meer inzicht en overzicht.

MarketingOnly-Marketing-button
MarketingOnly-Communicatie-button
MarketingOnly-Events-button
MarketingOnly-Seo-online-button

Zullen we kennis maken?

MarketingOnly is breed inzetbaar. Onder het genot van een kopje koffie bespreek ik graag hoe ik kan helpen met het realiseren van uw doelstellingen.